ifep.ro

Înregistrare vot

Dacă întâmpinați dificultăți tehnice trimiteți mail la helpdesk@ifep.ro

Alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2020

Adunarea Generală Deschisă a Baroului București în perioada 26-28 august 2020 având pe ordinea de zi „Alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2020“

Perioada de exprimare a votului a expirat


Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul asupra folosirii datelor colectate în scopul utilizării pentru proiectul curent, și în acord cu prevederile GDPR.
Apăsați aici, dacă nu cunoașteti codul CCBE

ATENȚIE: Votul electronic se transmite către comisia de organizare doar după ce sunt parcurși toți pașii. Confirmarea transmiterii votului, în vederea centralizării, se realizează prin: afișarea unui mesaj în acest sens, transmiterea unei notificări prin SMS și/sau email.

Pentru a intra în posesia codului de securitate, verificați SMS-ul transmis pe telefonul dumneavoastră. Numărul de telefon la care a fost transmis SMS-ul este cel ce figurează în baza de date a baroului București. Dacă nu ați intrat în posesia codului de securitate, conectati-vă în Portalul IFEP - Tabloul național al avocaților și apăsați pe butonul Obține codul de securitate. Butonul va fi vizibil după ce începe perioada de exprimare a votului electronic.

Codul CCBE poate fi găsit pe cardul dumneavoastră, card furnizat de barou. Dacă întâmpinați dificultăți în identificarea codului CCBE, conectați-vă în Portalul IFEP - Tabloul național al avocaților și accesați butonul Profil (colț dreapta sus).