ifep.roifep.ro


Conectare în portal

Introduceţi contul (adresă de email) şi parola pentru a vă putea conecta în portal
Cont (email)

Parolă

Autentificare!

Ţi-ai uitat parola?

Candidaţi - sesiunea septembrie 2016 - profil online

Informaţii utile pentru conectare în portal

Pasul 1. Dacă este prima oară când accesaţi portalul, încercaţi opţiunea de recuperare a parolei [...aici]. Pentru aceasta este necesar să cunoaşteţi adresa de email introdusă în portal de către barou.

Pasul 2. Dacă nu cunoaşteţi adresa de email introdusă în portal, puteţi solicita acest lucru baroului. De asemenea, puteţi solicita actualizarea acesteia precum şi generarea unei parole. Parola generată va fi transmisă prin email la adresa menţionată în profilul dumneavoastră.

Observaţie: aveţi în vedere furnizarea şi a unui număr de telefon mobil valid, dat fiind faptul că aceasta va fi folosit pentru corespondenţa prin SMS pentru diversele proiecte existente în portal: sesizare oficiu spălare bani, registrul actelor întocmite de avocaţi, etc.

Legea nr. 51/1995Descarcă

Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, republicată (extras)

Art. 1.(...)

(2) Profesia de avocat se exercită numai de avocaţii înscrişi în tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R.

(3) Constituirea şi funcţionarea de barouri în afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire şi de înregistrare ale acestora sunt nule de drept. Nulitatea poate fi constatată şi din oficiu.