ifep.roifep.ro

Termeni şi condiţii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA PORTALULUI

Toți utilizatorii portalului se obligă să respecte prezentele Condiții Generale pentru utilizare. Utilizarea portalului implică acceptarea necondiționată a acestor Condiții Generale. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Condiții Generale, vă rugăm să nu continuați accesarea portalului.

Pentru scopul acestor Condiții Generale pentru utilizarea portalului:

Drepturile asupra portalului

Administratorul portalului deține drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul portalului incluzând fără a se limita la, imaginile, muzica, informațiile despre serviciile Operatorului și orice alte date și aplicații prezentate pe portal. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare. Este interzisă în mod expres orice încălcare sau încercare de a se încălca drepturile de autor asupra portalului, incluzând fără a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, închirierea, împrumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afișarea, transmiterea, publicarea, în orice formă a conținutului și graficii portalului, crearea unor materiale derivate folosind conținutul și forma portalului, sub sancțiunile prevăzute de lege. Operatorul este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor și bazelor de date prezentate pe portal și utilizatorii sunt obligați să respecte aceste drepturi și să nu le aducă nicio atingere.

Scopul portalului și neangajarea răspunderii

Portalul își propune să ofere utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la sistemul de justiție, precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. Portalul este menit să participe la îmbunătățirea relației dintre Operator și utilizatorii săi în sensul de a ușura comunicarea dintre Operator și utilizatori. Operatorul depune toate diligențele pentru a oferi informații actuale și pentru a actualiza conținutul portalului. Cu toate acestea, Operatorul nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe portal în orice moment. De asemenea, Operatorul nu garantează că portalul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. Operatorul însă nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul portalului.

Operatorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără nicio notificare prealabilă: conținutul, forma de prezentare și/sau structura portalului, în orice moment și nu va avea nicio răspundere în acest sens și/sau aceste Condiții Generale, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator dacă acesta continuă să folosească portalul după afișarea Condițiilor Generale modificate pe portal.

Operatorul nu garantează în niciun fel calitatea portalului din punct de vedere tehnic și funcțional precum și lipsa virușilor care ar putea exista pe portal. Astfel, Operatorul nu va putea fi ținut răspunzător în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfuncționalități ale portalului.

Portalul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Operatorul nefiind răspunzător și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în portal este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către Operator a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

Acest portal utilizează cookies pentru a asigura o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Mai multe informații.